2011. július 29., péntek

Goolrick, Robert : Házasság céljából - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Házasság céljábólA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
Különös, fagyosan tragikus, balladaszerűen végzetes, szenvedélyes regénnyel lépett a közönség elé a közelmúltban a neves amerikai reklámszakember. A történet a hideg Wisconsin egyik kisvárosában játszódik, 1907 októberében. A tél itt hamar beáll, kemény hófúvásban áll a pályaudvaron Ralph Triutt, a városka leggazdagabb embere, várva a házassági hirdetésére jelentkező, nála húsz évvel fiatalabb, magát családi boldogságra vágyó vénkisasszonynak mondó nőt. Ralph húsz éve özvegy, szenvedélyes férfi, aki egy tragikus napon egész családját elveszítette, a munkába temetkezett, és éjszakánként a dühödt vágy képzelgései gyötrik. Egész életét vészjósló körülmények kísérték, anyja nem szerette, lelkét a gonoszság és a pusztító szenvedély pusztította. Most azonban kelepcébe kerül. A nő, aki megérkezik, nem az, akinek mondja magát, erre Ralph is rájön, hiszen másnak a képét küldte. Azt viszont még a gyanakvó Ralph sem sejti, hogy Catherine Land alig néhány mérföldnyire dobálta ki az ablakon nagyvilági öltözetét, hogy misszionárius kabátot öltsön, ruhája alatt pedig arzént rejteget. A fojtott atmoszférájú regény a boldogtalanságról és a kétségbeesett megkapaszkodási kísérletekről szól erőteljes prózában. Széles körben ajánlható. ISBN: 978-963-293-081-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 01:55
. Goolrick, Robert : Házasság céljából - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése