2011. július 29., péntek

6 nap Olaszországban augusztusban, 3* szállodában - Jelenlegi ára: 1 Ft

Két fő részére utalvány eladó, melyre lefoglalt szállás biztosított augusztus 8-tól (hétfő) 6 nap (5 éjszaka) az olaszországi Umbria tartományban lévő középkori kisvárosban, Norciában a Best Western Hotel Salicone nevű szállodában, 2 ágyas standard szobában, reggelivel.
Az utalvány értéke kb. 75-80 ezer forint.
Az utalványt mi szerettük volna felhasználni felnőtt gyerekeinkkel, de sajnos a nyári hónapokra már csak ez az egy időpont volt szabad, ami nekünk nem megfelelő. (Kínálatomban megtalálja az ugyancsak két személy részére szóló másik ugyanilyen utalványt is. )
Kérem, hogy csak az licitáljon, akivel az aukció zárását követően néhány napon belül le tudjuk bonyolítani az adásvételt, mert az utalvány árából július végén-augusztus legelején szeretnénk megoldani a családi nyaralást. Köszönöm megértésüket.
Néhány információ a szállodáról:
A hotel szolgáltatásai
A hotel ingyenes büféreggeli reggelit biztosít a vendégek számára. A szálloda saját parkolóhelyeket biztosít, melyet a vendégek ingyenesen használhatnak.
A szállodai szobák alapfelszereltségéhez klímaberendezés, minibár és hajszárító tartozik. A szoba televízióval és telefonnal rendelkezik. A szoba internet hozzáférést biztosít. A szobában egy széf is található.
Lazítsa el magát a szálloda saját szaunájában, amelyhez szolárium is tartozik - ezenkívül a gőzfürdő is rendelkezésére áll. A sportos vendégek örömüket lelik az úszómedencében és a fitneszteremben. A szállodában kiegészítő szolgáltatásként több nyelven beszélő személyzet és expressz bejelentkezési lehetőség biztosított.
Vendégszobák
A Best Western Hotel Salicone területén 71 vendégszoba található. Az ágyakhoz prémium ágynemű biztosított. A szállodában kávé-/teafőző és minibár áll rendelkezésre. A fürdőszobákban fürdőkád, telefon, bidé és fürdőköpeny található. A vendégszobákban feláras internethozzáférés biztosított. A vendégszobákban íróasztal és szobai széf, ezenkívül közvetlen telefonvonal, illetve ingyenes helyi telefonhívás áll rendelkezésre (amelyre korlátozások vonatkozhatnak). A televíziókhoz prémium műholdas csatornákból álló választék biztosított. A légkondicionált szobákhoz sötétítőfüggöny, elektronikus/mágneses kulcs, vasaló/vasalódeszka és rádiós óra is biztosított. A vendégek számára naponta takarítás igényelhető, ezenkívül kérésre telefonos ébresztés is rendelkezésre áll. Gyerekágy (kiságy) és kihúzható pótágy külön igényelhető szolgáltatásként áll rendelkezésre.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 09:26
. 6 nap Olaszországban augusztusban, 3* szállodában - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése